KITCHEN >> Koffiemachine >> Philips >> CSA230/90 Intensity Plus Deep Red
Philips CSA230/90 Intensity Plus Deep Red
PDF pagina
Productbeschrijving:

Gewoon, intens of espresso - Altijd SENSEO®Crema Plus voor een fijner en nog fluweelzachter crèmelaagjeCrema Plus-technologie produceert een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje voor elk kopje SENSEO® koffie.Intensity Plus voor milde, intense en espresso-receptenKies moeiteloos uw favoriete koffie met Intensity Plus. Zet de schakelaar om voor klassieke koffie, intense koffie, of rijke espresso en uw volgende kop SENSEO® is onderweg.


Behoort tot de lijn :
SENSEO
€ 84,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Capaciteit (kopjes) :2
Druppelstop :
Gewicht :2115 g
Inhoud waterreservoir :0,9 Liter
Kleur :Grijs , Rood
Pompdruk :1 bar
Snoerlengte :0,8 m
Soort koffie :Senseo-pads
Vaatwasbestendige onderdelen :
Vermogen :1450 W
Nieuwsberichten
May 2022
Na een virtuele editie in 2021 kunnen bezoekers van Batibouw dit jaar een nieuw gamma Samsung producten ontdekken, die nog meer aangepast zijn aan hun behoeften en veranderende levensstijl, in lijn met Samsung’s recent gelanceerde platform: #YouMake.
lees meer...
April 2022
Meerdere Philips TV & Sound-producten zijn geprezen met een 2022 Red Dot Product Design Award. De voortdurende focus en toewijding van TP Vision, licentiehouder Philips TV & Sound-merken, om uitstekend Europees design te leveren, is opnieuw op professionele wijze erkend met het winnen van vier prijzen voor buitengewoon productontwerp. De vier prijzen zijn verdeeld over […]
lees meer...
Maart 2022
De nieuwste OLED- en QNED-TV’s van LG Electronics (LG) bezorgen voor iedereen de ultieme kijkervaring.
lees meer...
Januari 2022
Philips TV introduceert een brede reeks aan prestatieverbeteringen om ervoor te zorgen dat de nieuwe Philips OLED807 Ambilight-serie zijn bekroonde status behoudt.
lees meer...
Januari 2022
Samsung heeft voor de opening van CES 2022 de nieuwe MICRO LED, Neo QLED en Lifestyle TV’s onthuld.
lees meer...
Januari 2022
Sony Benelux kondigt vandaag de nieuwe BRAVIA XR line-up aan. Sony pakt uit met onder meer de MASTER Series Z9K 8K, X95K 4K Mini LED, de MASTER Serie A95K, de MASTER Serie A90K, A80K 4K OLED en X90K 4K LED.
lees meer...